2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Conor McGregor: Írország háborúban áll!

Conor Anthony McGregor ír származású kevert harcművész, az Ultimate Fighting Championsip pehelysúlyú és könnyűsúlyú harcosa a Twitteren/X-en tombol.

Mint ismert, hazájában egy gyalázatos késelés történt csütörtökön. Az algériai terrorista kisgyerekeket késelt meg, miután az ír fővárosban elszabadult a pokol. A feldühödött írek az utcára vonultak és elég határozottan üzentek a kormányuknak. Elegük van a bevándorlásból.

Az eseményeket a hírhedt harcos is követi, McGregor az X-en adott hangot a véleményének.

Írország! Háborúban állunk!

Ártatlan gyermekeket szúrt le kegyetlenül egy mentálisan zavart elméjű külföldi ma Dublinban, Írországban. A rendőrfőnökünk a következőket mondta a zavargások után.

Drew Harris ír rendőrfőnök elítéli a dublini "gyalázatos jeleneteket". Azt állítja, hogy egy "szélsőjobboldali ideológiától vezérelt huligán csoport" áll az utcai erőszak mögött.

Drew, ez nem elég jó. Olyan súlyos veszély van köztünk Írországban, aminek nem szabadna itt lennie, és...

Egy közmondást is megosztott:

Amint vetsz, úgy aratsz.

Egy másik bejegyzésében McGregor cselekvésre szólít fel:

Van valami hír a ma leszúrtak állapotáról? Egész nap borzalmas jelenetek zajlottak, a gyomrom felfordult. Ha az egyre gyakoribbá váló események során egyáltalán nem történik semmi, szó szerint semmi intézkedés, hogyan várhatjuk el, hogy ennek vége legyen? Reformra van szükségünk. CSELEKVÉSRE VAN SZÜKSÉGÜNK!

Egy másik posztban egy költői kérdés tett fel: 

Vajon mit mondana Daniel O' Connell? Mit szólnának múltbeli ír vezetőink a jelenlegi helyzethez? Isten áldja Írországot!

 McGregor megemlítette a tegnapi hőst is, aki a bukósisakjával fegyverezte le az algériai ámokfutót, ha ő nem lett volna akkor ott, ma több áldozatról beszélnénk...

A dubliniak a késelés után az utcán vitatkoztak.

Megjelent egy liberális firkász is, aki szélsőjobboldaliaknak nevezte, azokat, akik keményen elítélték a gyerekeket késelő migránst.

Szinte elkergették a helyszínről...

Conor McGregor megemlítette ezt a jelenséget is:

Hát nem semmi. A gyengeség és erőtlenség abszolút képe. A legmegosztóbb mind közül a gyenge ember. Az egyik legszörnyűbb bűncselekmény történt, amit ez a nemzet valaha látott, minket már nem érdekel, hogy ti a szomorú esetekről mit mondtok. Egy háborúban semmit sem jelent a szavatok. Nem hátrálunk meg, csak bemelegítünk. Nem lesz meghátrálás, amíg nem történik valódi változás nemzetünk biztonsága érdekében. Nem veszítünk el több nőt és gyermeket beteg és elmebeteg emberek miatt, akiknek eleve nem is kellene Írországban lenniük. Nevezzék, aminek akarják. Minket nem érdekel. Isten segítsen mindannyiunkat! Írország a győzelemért!

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató