2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Magyar Gyuri: Nem a dollárbaloldal, hanem a Fidesz árusítja ki Magyarországot

A kommunista Hírklikknek nyilatkozott a börtönbizniszes ügyvéd.

Jogi rémálomnak nevezi Magyar György a szuverenitásvédelmi törvény tervezetét. Első pillantásra a javaslat értelmezhetetlen, alkalmazhatatlan, és teljesen felesleges – szögezi le a blogjában. A NER pedig mintha magával menne szembe, mert nem az ellenzék, hanem az aktuális hatalom szolgáltatja ki Magyarországot a nemzetközi – a nyugati és mostanában a keleti – multiknak.

„A NER az előterjesztéssel mintha magával menne szembe, mert az aktuális hatalom szolgáltatja ki Magyarországot a nemzetközi – a nyugati és mostanában a keleti – multiknak. Ezek után a törpe kisebbséget képviselő „dollárbaloldal” mit árthat még nekünk?” – olvasható az írásban.

„Az SZVH, úgy, mint az ötvenes évekbeli ÁVH, mégis ezt fogja vizsgálni. Nem azt, hogy a Fidesz miként árusítja ki Magyarországot. Vélhetően az új hatóság érdeklődési körén kívül marad az is, hogy a NER százmilliárdokat költ a befizetett adóforintokból saját polgárainak hülyítésére” – mondja Magyar György. Végül megállapítja: „Az már csak további adalék, hogy térden állva könyörgünk az EU-s pénzekért, miközben ilyen törvénnyel zúzzák szét a maradék jogállamot és demokráciát. De nyilván ezért is az Európai Bizottság elnöke és Soros György fia felel, akiket plakátokon gyaláznak”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató