2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Katarban 30 fokos hőségben várakoztatták a német elnököt (Videó)

Frank-Walter Steinmeier német elnököt Katarba érkezése után elfelejtették. A politikus fél órán át állt a repülőgép rámpáján a hőségben.

Ezt a Der Spiegel című német magazin írja, a politikus fogadtatásával elégedetlenkedő videóját tette közzé.

A hírek szerint a német elnök azért repült Katarba, hogy tárgyalásokat folytasson Tamim Al-Thani katari emírrel. Steinmeier felesége limuzinnal távozott, a politikus pedig majdnem fél órán át állt a 30 fokos hőségben a repülőgép rámpájának legfelső lépcsőfokán elégedetlen arccal, összefont karokkal, és nézte a vörös szőnyegen sorakozó katari díszőrséget.

A találkozóra végül mégis sor került.

Korábban már beszámoltunk más reptéri érdekességekről, amelyek nyugati politikusokkal történtek. Joe Biden amerikai elnök például megbotlott, miközben felszállt egy gépre a varsói repülőtéren. Közzétettek egy videót, amelyen az amerikai elnök felsétált a lépcsőn, de megbotlott, és négykézlábra állt. Ezt követően Biden felállt, és folytatta a mozgást, kezével intett a kísérőinek.

Nemrég pedig Tommy Tyberville amerikai szenátor, aki gúnyolódott Joe Biden amerikai elnökön a rendszeres elesései miatt, maga is megbotlott és elesett a repülőgép rámpáján.

 

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató