2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

A 444 megszólította Orbán Viktort - zavarba is jött a bohóc riporterük (Videó)

Orbán Viktor váratlanul válaszolt a 444-nek - írja a Soros-blog.

A Czinkóczi nevű bohóc teljesen zavarba jött majd hebegett-habogott...

Mutatjuk:

 

A miniszterelnök a 444.hunak ezt mondta von der Leyenről

Orbán Viktor ma este a 444.hunak nyilatkozott a Vigadóból távozóban, ahol a Magyar Külügyi Intezet (MKI) rendezvényén vett részt. Ursula von der Leyen kiplakátolása kapcsán kérdezték meg, hogy amikor megválasztották az Európai Bizottság élére von der Leyent, azt mondták, ő nem Soros embere. 

Mi történt ? - kérdezték, mire a miniszterelnök azt mondta:

“Soros-ember lett”.

Ez nem egyetlen eseményhez köthető, “az ilyesmi mindig egy folyamat. Amikor az ember feladja korábbi álláspontját, az nem egyik napról a másikra történik, hanem az ember belecsúszik ” 

- fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve: a bürokráciában ez különösképpen így van. A miniszterelnök azt mondta, hogy 2019-ben nekik egy nagyon jó mérőszalagjuk volt, “és azzal mérve Ursula elnökasszony, aki fizikailag nem egy óriás, mégis óriásnak tűnt”. A mérőszalagot Junckernek hívták - mondta Orbán Viktor az előző bizottsági elnökre, Jean-Claude Junckerre utalva.

Arra, hogy mindig csalódni szokott a bizottsági elnökökben, elgondolkodott-e azon, hogy helyünk van-e az Európai Unióban, Orbán Viktor azzal reagált: “nem az elnökök miatt vagyunk ott, hanem a magyar emberek miatt”. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató