2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

A monori vasútállomás vécéjében erőszakoltak meg egy nőt, videón a két férfi elfogása

Az áldozat egy számára ismeretlen helyen ébredt. Telefonja, ékszerei, pénze eltűnt, testét pedig véraláfutások borították.

Elfogtak a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint - öntudatlan állapotát kihasználva - megerőszakoltak és kifosztottak egy fiatal nőt vasárnap a monori vasútállomás mellékhelyiségében

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság keddi közlmeénye szerint

az áldozat december 17-én reggel egy számára ismeretlen helyen ébredt. Telefonja, ékszerei, pénze eltűnt, testét pedig véraláfutások borították.

A segélyhívás után a monori rendőrök rövid idő alatt kiderítették, hogy az erőszak előző este a monori vasútállomás mellékhelyiségében történt, a helyszínen és környékén nyomrögzítés, adatgyűjtés kezdődött, és néhány órával később már a gyanúsítottaknál tartottak házkutatást.

„Az egyik férfi nem vallott, a másik részben beismerő vallomást tett, de állította, hogy az áldozat beleegyezésével történt a közösülés” - ismertette a rendőrség.

Mindkét férfi ellen kifosztás és szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást őrizetbe vételük mellett, és kezdeményezik letartóztatásukat.

A két férfi elfogásáról egy videót is közzétettek:

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató