2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Kuncze belerúgott a kereszténységbe

A TV13 műsorának volt a vendége Kuncze, ahol két sokat próbált vérbalos figura faggatta, Bánó András és Bolgár György.

Az egész beszélgetés egy kicsit szürreális volt, ahogy a három megrögzött Orbán-gyűlölő egymásra licitálva rángatta elő a megszokott baloldali témákat az akkumulátorgyáraktól, az oktatás és az egészségügy helyzetén át egészen addig a felvetésig, hogy ha ilyen rossz minden Magyarországon, akkor miért szavaznak az emberek mégis a kormánypártokra. Erről is megvolt a tipikus balos vélemény, nem tájékozottak az emberek, és egyébként is a Fidesz-szavazók a legalacsonyabb iskolai végzettségűek közül kerülnek ki, akik amúgy is jobbára az elmaradott vidéki falvakban élnek, de aki budapesti Orbán-szavazó, az is agymosott. 

„Ez identitáspolitika. Mert ráadásul ez a keresztény Magyarország, a keresztény Európa védelme. Az ilyen keresztényeket egyébként, Jézus Krisztus a kufárok előtt rúgta volna ki a templomból, mert a kufárok is visszafogottabbak voltak.

Nekem is vannak vallásos ismerőseim, akik meg vannak döbbenve attól, hogy mire használja a vallást ez a kormányzat. És egyébként, miként szállnak ebbe bele a katolikus egyház vezetői. Ezért ők azt mondják, hogy ezt nem. Köszönöm szépen ez nem erről szól.”

- mondta Kuncze Gábor.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató