2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Elon Musk tisztázta a drogfogyasztással kapcsolatos vádakat

Elon Musk amerikai üzletember kommentálta azokat a médiainformációkat, amelyek szerint drogot használt.



A milliárdos azt mondta, hogy a szervezetében három éve szúrópróbaszerűen végzett vizsgálatok során "még nyomokban" sem találtak kábítószert vagy alkoholt. Erről a Forbes magazin ír.

A kiadvány szerint Elon Musk a tesztek elvégzésébe egy 2018-as, Joe Rogan podcastjében elhangzott, nagy visszhangot kiváltó epizód után egyezett bele, amikor Musk marihuánát szívott vele. Akkor azt állította, hogy csak "egy slukkot" vett be, és ezt Walter Isaacson életrajzírónak mondta: "Tényleg nem szeretek illegális drogokat használni".

Az üzletember ügyvédje, Alex Spiro azt is elmondta a médiának, hogy Musk "soha nem bukott meg egy teszten sem", és hogy a WSJ cikke "hamis dolgokat" tartalmaz. Azt azonban nem részletezte, hogy melyiket.

Korábban Musk elismerte, hogy depressziója kezelésére ketamint szedett.

A minap a The Wall Street Journal című amerikai lap azt írta, hogy Elon Musk a világ különböző privát partijain drogokat, köztük LSD-t, kokaint, ecstasyt, gombát és ketamint használt. A kiadvány szerint Musk 2018 és 2021 között több olyan partin is részt vett, ahol a résztvevők átadják a telefonjukat és titoktartási nyilatkozatot írnak alá.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató