2024. május 06. - Frida, Ivett
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

FeGyőr: "Pedofilok segítőjét szabadon engedik, miközben családapákat börtönbe küldene a rezsim"

A Facebookon kezdett "hangos" picsogásba a köztörvényes bűnöző.

Az alábbi bejegyzést sikerült kierőszakolnia magából:

"Pedofilok segítőjét szabadon engedik, miközben családapákat börtönbe küldene a rezsim - fellebbezünk!

2023 májusában a bíróság első fokon már kimondta, hogy nem követtem el semmiféle bűncselekményt, amikor kiálltunk a rabszolgatörvény ellen tiltakozni a parlament elé. Ezt ma a másodfokú bíróság sem vitatta: kimondták, hogy nem történt hivatalos személy elleni erőszak.

Ennek ellenére ma az elsőfokú ítélettel szemben elmarasztaló ítélet született az ügyben. Hogyan történhetett mindez?

Miután a Polt Péter uralta ügyészség is megértette, hogy az erőszak képtelen vádja semmilyen módon nem fog megállni, újabb aljas támadásba kezdtek. A rogáni propaganda mindenkit besározó módszerével azt a cinikus vádat találták ki, hogy én magam hiába nem követtem el hivatalos személy elleni erőszakot, a viselkedésem szerintük másokat bátoríthatott arra, hogy erőszakoskodjanak.
Azt hiszem, kevesek számára kérdés, mennyire kifacsart és erőltetett ez az érvelés. Könnyen belátható, hogy ez nonszensz, kicsavart jogászkodás, aminek ugyan ma helyt adott a bíróság,

de természetesen visszük tovább az ügyet, fellebbezünk, mivel ártatlan vagyok, ahogyan ezt már az elsőfokú bíróság is kimondta.

Az elmúlt napokban történtek után nem nehéz meglátni, hogy az Orbán-rezsim mindent megpróbál, hogy elterelje a figyelmet a fideszes pedofilbotrányról: egy családapát hatodik éve hurcolnak meg mondvacsinált okokkal, és fenyegetnek börtönbüntetéssel, miközben a gyerekek ellen elkövetett pedofil bűncselekmények - az Orbán-családhoz ezer szállal kötődő - eltussolóit felmentik és szabadon bocsátják.

Van egy üzenetünk Orbán Viktornak: bárhogy is próbálkozzanak, citáljanak bíróság elé koncepciós perekkel, a modern hazafiakat nem fogják megfélemlíteni, és soha, de soha nem fogják elhallgattatni!"

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató