2024. május 06. - Frida, Ivett
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon23°13°

Curtis nevét is felrakta Pottyondy azok közé, akik támogatják a pénteki tüntetést, pedig nem csatlakozik semmilyen politikai megmozduláshoz

„Nem írtam alá semmit, és nem csatlakoztam semmilyen csoportosuláshoz” – reagált a zenész a Facebookon.

Mint ismert, „Odakint most szörnyek járnak – Kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért” címmel hirdetett demonstrációt több közéleti youtuber és influenszer. Az esemény február 16-án, péntek 18 órakor kezdődik, a Hősök terére várják a tiltakozókat.

Akikről eddig is tudtuk, hogy ott lesznek, és beszédet mondanak, Fancsikai Eszter (Nemekarokbeleszólni), Osváth Zsolt (Zshow Time), Pottyondy Edina, Szabó Márton (Jólvanezígy) és Tapasztó Orsi (Nemakarokbeleszólni). De a megmozdulás alatt bejelentkezik majd Baukó Attila Azahriah is. A műsorvezető a Partizán házigazdája, Gulyás Márton lesz.

Pottyondy Edina a Facebookon közölte, hogy több mint 100 híresség állt a tüntetés mellé, amelyet a 444.hu szerdán közölt cikkében is közzétett. 

A listára olyan nevek kerültek fel többek között, mint Till Attila műsorvezető, Radics Péter digitális tartalomkészítő, Fekete Giorgio, a Carson Coma zenésze, Steiner Kristóf újságíró vagy Lakatos Márk stylist. 

Széki Attila Curtis nevét pedig bár a lista második helyén hozták, a zenész egy Facebook-posztban cáfolta meg, hogy részt vesz az eseményen.

Mint fogalmazott, „A pedofília minden formáját elutasítom, és azt is, ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni”.

Ezután leszögezte

Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz.

Ahogyan eddig, így ezután is kiállok a gyermekek védelme mellett”. 

„Nem írtam alá semmit, és nem csatlakoztam semmilyen csoportosuláshoz”  – nyomatékosította.

„Arra kérek mindenkit, hogy ne éljen vissza a nevemmel, semmilyen fórumon”

– zárta bejegyzését az előadó. 

Frissítés:

Jámbor Bandi nagyon örült Curtisnek:

Az a jámbor, aki... katt ide!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató