2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

A 81 éves Biden szerint házasságának kulcsa a "jó szex"

Még 47 év házasság után sem 'halt meg' az édes románc Joe Biden elnök és Jill Biden között - írja a Daily Mail. 

Az Air Force One fedélzetére való felszállás előtti csókoktól kezdve a randevúkig és a "Jill férjeként" való bemutatkozásig, a Fehér Házzal járó stressz semmi jelét nem mutatta annak, hogy a kapcsolatuk megterhelő lenne - teszik hozzá.

De a magánéletben az elnök elárult néhány igencsak pikáns titkot arról, hogy miért olyan erős a kötelékük.

Az elnök azt állítja, hogy

47 éves házasságuk kulcsa a "jó szex".

Pikáns megjegyzését Katie Rogers fedte fel először az "Amerikai nő" című, hamarosan megjelenő könyvében: The Transformation of the Modern First Lady, from Hillary Clinton to Jill Biden" című könyvében, a DailyMail.com által megszerzett exkluzív kivonatban.

Biden régóta beszél a felesége iránti szeretetéről és odaadásáról, azt mondta, hogy ez mindennél fontosabb számára.

"Inkább otthon szeretkezem a feleségemmel, miközben a gyerekeim alszanak" - mondta 2006-ban, amikor arról kérdezték, hogy indul-e a következő elnökválasztáson a demokrata jelöltségért. Két évvel később végül mégis elindult, de alulmaradt Barack Obamával szemben, és a második helyen végzett.

Biden szóvivője akkoriban azt mondta, hogy Biden megjegyzése azt illusztrálja, hogy a Fehér Házra való jelentkezés "nem egoista törekvés számára", és hogy "őszintén szólva teljesen szerelmes a feleségébe".

Rogers kedden megjelent könyve a modern first ladykre világít rá, mivel közülük ketten - Jill Biden és Melania Trump - arra várnak, hogy férjeik törekvése egy második ciklusra a Fehér Házban sikeres lesz-e. 

Bidenék nyíltan szerető pár, egymás iránti szerelmüket nyilvános romantikus gesztusokkal mutatják ki - írja a lap.

Az elnök augusztusban elvitte feleségét egy randevúra Rehoboth Beachre, ahol a pár tengeri herkentyűket evett a Matt's Fish Campben, majd a helyi moziba mentek, hogy megnézzék az Oppenheimer című filmet az atombombát kifejlesztő férfiról.

A randevújukat egy romantikus sétával zárták a tengerparton, hogy megnézzék a szuperholdat, amikor a Hold havi pályáján a Holdnak a Földhöz legközelebbi pontja közelében telihold van. Az elnök átkarolta a first ladyt.

Voltak más pillanatok is.

Biden 2021 áprilisában megállt, hogy egy pitypangot szedjen le a füves földről feleségének, amikor a házaspár a Marine One fedélzetére készült egy grúziai útra. A házaspár csókot váltott az Ovális Irodában és a szabadban, amikor munkalátogatásra készülődtek.

Jill Biden a maga részéről Valentin-nap alkalmából kartonszíveket helyez el a Fehér Ház északi gyepén, és egyik kedvenc ünnepének nevezi.

A nőt gyakran látták a Truman erkélyen is, ahol várta, hogy Biden visszatérjen egy-egy útjáról, és figyelte, ahogy a Marine One-ról a Fehér Házba sétál.

Egy dolog az életemben nem változott: Joe és én mindig is együtt voltunk - írta Jill Biden a Where the Light Enters című memoárjában.

A first lady különösen romantikusnak festi le az elnököt, érzelmi empátiáját mutatja, amikor kampányuk adományozóival és támogatóival beszélget.

Gyakran elmeséli, hogyan udvarolt neki Joe, miután első felesége és lánya 1972-ben autóbalesetben meghalt. Elmeséli, hogy a férfinak ötször kellett megkérnie a kezét, hogy igent mondjon, mert biztos akart lenni benne, hogy ez örökre szól.

"Tényleg úgy éreztem, hogy ennek a házasságnak működnie kell. Mert ők elvesztették az anyjukat, és én nem hagyhattam, hogy még egy anyát elveszítsenek" - mondta. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató