2024. május 08. - Mihály
EUR : 389.62
USD : 361.8
Időjárás ikon21°15°

Vona üzenete Magyarnak: „A NER lebontásáért végzett munkádhoz sok sikert, erőt és alázatot kívánok!”

Vona Gábor, a bukott Jobbik bukott elnöke Magyar Péternek szóló nyílt levelet tett közzé közösségi oldalán, amelyben cáfolja azt a napokban terjedő híresztelést, miszerint a politikai pályára készülő Magyar lenne pártjának a listavezetője.

„Mivel az elmúlt napokban több újságíró is megkeresett, hogy igaz-e az a terjedő pletyka, hogy a Második Reformkor listavezetője leszel, kénytelen vagyok ezt nyilvánosan cáfolni. Nem kerestünk téged, és tudomásom szerint te sem bennünket.

Ha valaki nyitott és megértő abban, ha egy ember megváltozik és szembenéz a korábban képviselt álláspontjával, az pont én vagyok.

Érdeklődéssel figyelem a megnyilvánulásaid, ahogy azt is, ahogy az ellenzéki pártok egymásra licitálnak érted, hogy a hirtelen jött népszerűségedet becsatornázzák, és azt is, hogy a kormány mekkora erőket mozgat, hogy bohócnak állítson be”

– fogalmazott Vona Gábor, majd hozzátette:

„A 2RK az értelmes és konstruktív vita híve. Várjuk Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc válaszát, és minden bizonnyal fogunk vitát folytatni a Mi Hazánk, a Momentum vagy a többi párt vezetőivel. Egészen az elmúlt napokig nem gondoltam, hogy a te ügyedben nekünk bármit mondani kellene, úgy voltunk vele, majd eldől, mit is akarsz és tervezel pontosan.

Most, hogy minden bizonnyal politikai szerepvállalásra adod a fejed, a helyzet megváltozott. Ezúton szeretnélek meghívni egy kulturált és higgadt vitára az ország jövőjéről.

Az ország polgárosodását a Második Reformkor szerint az érdemi és konstruktív vitakultúra meghonosítása alapozhatja meg. Mutassuk meg együtt, hogy ez lehetséges!” – zárta gondolatait a Második Reformkor Párt elnöke.

Vona a nyílt levél végén sok sikert kívánt Magyar Péternek a NER lebontásáért végzett munkájához!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató