2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Donáth Anna apja óbudai templomában tart politikai előadást a hétvégén

A Momentum EP-képviselője, Donáth Anna vasárnap az egyik óbudai templomban tart előadást Földes György történésszel az 1848-as forradalomra megemlékezve, miután apja, a Gyurcsány-párti Donáth László igét hirdetett a Csillaghegyi Evangélikus Egyházközség istentiszteletén – hívta fel figyelmet a Magyar Nemzet egyik olvasója.

A Facebookon megosztott eseményből azonban kiderült, hogy vasárnap délutánra még a lányának is lehetőséget ad szerepelni:

Donáth Anna Földes György történésszel az 1848-as forradalomra megemlékezve fog politikai kérdéseket megvitatni.

Mint ismert, a momentumos EP-képviselő Donáth Anna édesapját, volt MSZP-s országgyűlési képviselőt a Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetház egyik dolgozója jelentette fel még 2019-ben.

A női alkalmazott állítása szerint az evangélikus lelkész korábban több esetben is szexuálisan közeledett felé, fogdosta és ajánlatokat tett neki. Egy esetben pedig egy konfliktus kapcsán fojtogatta.
A volt MSZP-s országgyűlési képviselő ellen az ügyészség 2021 februárjában emelt vádat, aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés és folytatólagosan elkövetett szeméremsértés miatt.

(mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató