2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Bede Zsolt közleménye a mai balhéval kapcsolatban

A mai napon a hazaáruló Momentum két bohóca bejött közénk.

Természetesen engem nem küldtek, nem én vagyok Bayer Zsolt és Bencsik András, de Huth Gergely és Kohán Mátyás testőre sem, vagy verőembere. Simán ellátogattam ma a "Sajtóklub" rendezvényre. Hetek óta hallgatjuk a pedofilozást, óriásplakátok lepik el az országot és tűrünk. Néha visszaszólunk az interneten, üzenünk írásokkal és ennyi.

Bayer Zsolt megjegyezte, talán egy hónapja, hogy ezek elhitték, hogy itt az idő, itt van az ő idejük. Provokálnak állandóan. Persze a parlamentben lehet, interneten lehet, de ma szembe jött a valóság. El kell érnünk, hogy ezeknek a kedve is elmenjen attól, hogy a jobboldali, nemzeti érzelmű emberek közé jöjjenek provokálni. Ma ez egy kis lépés volt, mégis a csupasz valóság lett belőle. Visszaszólsz, jön az áldozatpóz, rohanunk a csicska-sajtóba sírni, hogy bántottak. 

Külön szeretném megköszönni a rengeteg üzenetet, köszönöm itt is és a Mandiner szemléje alatt, hogy egységesen álltatok ma mellém jobboldaliak. Meglepődve olvastam továbbá, hogy a Telex, 444 kommentfelületén is többen úgy vélik, megérdemelte ezt a két provokátor és olcsón meg is úszták.

Én egyedül maximum ennyit tudok tenni, de láthatjátok, hogy ezek harmatgyengék. Kislányként sírnak, amikor a való életben is előadnák azt, amit mi itt az interneten minden nap kénytelenek vagyunk tűrni.

Köszönöm.

(Aki lemaradt volna, az kattintson ide, vagy a mandiner.hu szemléjére)

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató