2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

A DK-s László Imre keze alatt lett gyermekápoló az újbudai pedofil

Sokkoló részletek derültek ki az újbudai pedofilbotrány gyanúsítottjáról.

A Fidesz-KDNP közérdekű adatigénylést kért az önkormányzattól az ügyben. A kisebbik kormánypárt frakcióvezetőjének elmondása szerint, nem tudják, ki az a Gy. Péter, aki elkövethette a pedofil-bűncselekményt, és hogy miért ennyire fontos a dollárbaloldalnak, de az egész ügyre fényt kell deríteni.

Újabb információk kerültek a Magyar Nemzet birtokába a XI. kerületi Szivárvány Óvoda pedofília gyanújával őrizetbe vett pedagógiai asszisztenséről. A szálak akár a DK-s polgármesterhez, László Imréhez is elvezethetnek. A szexuális kényszerítéssel gyanúsított Gy. Péter információink szerint ugyanis gyermekápolónak tanult,

gyakorlatát pedig abban a Szent Imre-kórházban tölthette le, aminek főigazgatója hosszú éveken keresztül László Imre volt.

Azonban nem csak a DK-s polgármester neve kerül elő az ügyben.

Úgy tűnik, hogy az önkormányzat sok szállal kötődik a pedofília gyanújával letartóztatott férfihoz. A gyanúsított névjegykártyája alapján ugyanis masszőrként is dolgozik, ehhez a tevékenységéhez pedig információink szerint az önkormányzati fenntartású Szent Kristóf Szakrendelőben kaphatott helyiséget.

„Annak érdekében, hogy ennek a végére járjunk, közérdekű adatigényléssel éltünk”

– mondta el a Magyar Nemzetnek a Fidesz–KDNP újbudai frakcióvezetője. Szabó Lászlóék azt kérték, biztosítsák számukra az intézményben lévő mindennemű szerződést, ami a Gy. Péterrel, Gy. Péter nevelőanyjával vagy a Sokfilm Bt.-vel kötöttek.

„Az tény, hogy hallgatnak és ennek biztos oka van”

– ezt már a KDNP frakcióvezetője mondta a pedofilbotránnyal kapcsolatban a Magyar Nemzetnek. Simicskó István emlékeztetett: már kiderült az is, hogy a gyanúsított és nevelőanyjának közös cége hatmilliós szerződben áll az önkormányzattal, most pedig úgy tűnik, hogy az önkormányzat által működtetett egészségügyi intézménnyel is van kontraktusa.

(Demokrata)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató