2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Gyomorforgató: Magyar Péter szerint Varga Judit nyilatkozatát Rogán Antal mondta tollba

Varga Judit megszólalása után azonnal reagált a futballistafeleség, azaz Magyar Péter.

Már szavak nincsenek erre az emberre...

Álljon itt a Facebook-bejegyzése:

Most értesültem arról, hogy Rogán Antal az alábbi sms-t mondta tollba a volt feleségemnek, a gyermekeim anyjának:

“Tisztelt Kaufmann Balázs! Köszönöm szépen a lehetőséget, de inkább nem élek vele. Egyrészt, mert már visszavonultam a közélettől, és bármilyen közeleti téma - akár az időközben baloldali politikussá vált volt férjem meghökkentő, megtévesztő ámokfutásának - értékelése újra politikai mezőbe helyezne, amit el kívánok kerülni; másrészt, korábbi házasságom annyi fájdalmat, bánatot és megaláztatást okozott, hogy a magánéleti téma megvitatásától kifejezetten elzárkózom. Remélem, volt férjem meggondolatlan és manipulatív nyilatkozatai később sem kényszerítenek arra, hogy a sebek feltépésével a nyilvánosság elé kelljen állnom. Megértését megköszönve, maradok tisztelettel: Varga Judit”

Nem ülök fel a maffia egyik tartóoszlopaként funkcionáló Rogán Antal provokációjának, továbbra sem mondok rosszat a gyermekeim édesanyjáról.

Kedden bemegyek az ügyészségre és nyilvánosságra hozom a hangfelvételt, amiből mindenki számára egyértelmű lesz, hogy miért írnak ilyeneket a volt feleségem nevében.

Én továbbra is hiszek a szeretet és az igazság erejében és tudom, hogy közösen képesek leszünk legyőzni a maffiát és egy új, boldog Magyarországot építeni.

Köszönöm a támogatásukat! 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató