2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Poloska Péter megszólalt és elkezdett a saját szarjában fuldokolni

Varga Judit Hajdú Péternek adott interjújáról, az ügyészség bejelentéséről és Iványi Gáborról is írt legfrissebb bejegyzésében közösségi oldalán Magyar Péter, az egykori igazságügyi miniszter volt férje.

„Miközben Rogán Antal volt üzlettársa, Hajdú Péter tegnap a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján előkészítette a bulvárinterjút, az ügyészség a cselekvés látszatát keltve meghallgatta a Schadl–Völner és társai ügyben a volt igazságügyi minisztert. Erről persze a propaganda elfelejtett tegnap beszámolni” – írta Magyar Péter legújabb, közösségi oldalán megosztott bejegyzésében.

Az ügyészség mai bejelentése után már jobban érthető, hogy miért volt olyan sürgős tegnap este kirakni a videót, amiben mindenről szó esett, csak éppen az embereket valójában érdeklő kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem

– fogalmaz Magyar az üggyel kapcsolatban.

Bejegyzésében egy másik témát is érint, mégpedig Iványi Gábor ügyét. Ezzel kapcsolatban felteszi a kérdést: „mennyire kell ahhoz lelketlennek és cinikusnak lenni, hogy a magyar ügyészség az egyik egyház vezető lelkészét, Iványi Gábort nagycsütörtökre, az utolsó vacsora napjára idézze meg gyanúsítotti kihallgatásra?!”- írta a bohóc.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató