2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Poloska Péter újabb beismerése: közvetve megkereste őt David Pressman

Személyesen nem találkozott az amerikai nagykövettel, de nagyon sokan keresték közvetítőkön keresztül – mondta a Spinozában a kamu-Messiás.

Újabb önleleplező kijelentést tett Magyar Péter, amikor a Spinoza Színházban Rangos Katalin kérdésére elismerte, hogy közvetve megkereste őt David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete. Varga Judit, volt igazságügyi miniszter exférje – aki korábban éveken át jól fizető pozíciókat töltött be állami cégeknél – a napokban a budapesti liberális értelmiség emblematikus színhelyén adott interjút a Kádár-rendszerben már ismert televíziós, illetve rádiós műsorvezető-szerkesztőnek.

Magyar Péter ironizálva beszélt arról, hogy elsőként Gulyás Márton Partizán című műsorában adott interjút, mondván, hogy „sikerült kiválasztanom a CIA budapesti főhadiszállását, mint utólag megtudtam”.

Ezután kitértek arra, hogy kik keresték meg eddig Magyart, mire Rangos konkrétan feltette a kérdést, hogy találkozott-e David Pressmannal.

Varga Judit volt férje néhány másodperc gondolkodási idő után azt válaszolta:

David Pressmannal személyesen nem, majd rögtön hozzáfűzte, hogy nagyon sokan keresték közvetítőkön keresztül. Magyar szavaiból tehát egyértelműen az következik, hogy közvetve megkereste őt az amerikai nagykövet.

Érdekes, hogy nem sokkal ezután arról beszélt, „a látszatát is el kell kerülni annak, hogy úgy tűnjön, valaki külföldi segítséggel akarja leváltani a kormányt”. Utána viszont azt mondta, hogy a XVII. század óta „nem volt olyan rezsimváltás Magyarországon, amelyet nem külföldi segítséggel követtek el”.

Részletek is mutatunk.

Demszky plakátok tizenévesen...

Poloska szerint holnap óriásit fog ütni a NER-en és már mindenki vele van, remeg és recseg a hatalom...

Hontot és Ceglédit is a Fidesz fizeti Poloska szerint...

Elképesztő ez a ficsúr... A gyerekek és a miniszter felesége miatt szavazott csak a Fideszre:

"Tegnap mondta valaki, hogy cigánykártyán jósolta meg valaki, félév múlva lesz új választás..."

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató