2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Medvegyev szerint a világnak jobb lenne Biden halála

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese közösségi oldalán az öregember demenciájáról és a fiú korrupciójáról írt, emellett bibliai hasonlattal célzott arra, hogy a világnak jobb lenne Biden halála.

Az ukrajnai konfliktusnak azután lesz vége, hogy az amerikai kongresszus megszavazza, hogy újabb támogatást nyújtson Kijevnek – mondta korábban Biden, írta közösségi posztjában Dmitrij Medvegyev.

A volt orosz elnök szerint századszorra is felidézhetnénk az öregember demenciáját és a fiú korrupcióját, az amerikai katonai ipar érdekeit és az úgynevezett deep state, a mélyállam befolyását. Szerinte a demokraták és a konzervatívok között háború zajlik, és az államok és az amerikai szövetségi kormányzat közé ék ékelődött.

De mondok még valamit. Biden nyilatkozata egyenesen gonosz. Azt mondta ugyanis: Gyilkoljátok tovább egymást. Minél több ember hal meg, annál jobb. Minél több halált akarok…

Valóban: „És látám, és ímé egy fakó ló vala, és azon egy lovas, kinek neve halál vala; és a pokol követé őt” (Jelenések könyve [Apokalipszis] 6:8) – teszi hozzá Medvegyev.

Ezért minél hamarabb elviszi magával Joseph Robinette Bident a lovas a fakó lovon, annál jobb a mi szenvedő világunknak…

– zárta posztját a volt orosz elnök.

(MNO)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató