2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Poloska Péter: "Orbán Viktor gyáva leülni vitázni velem"

Ugyan korábban Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet hívta ki nyilvános vitára, legújabb posztja alapján az erre válaszul a Fidesz és a DK részéről is felajánlott EP-listavezetőkkel, Deutsch Tamással és Dobrev Klárával is hajlandó leülni a köztévé élő adásában, hogy megvitassák az ország sorsát.

„Tudomásul veszem, hogy mind Orbán Viktor, mind Gyurcsány Ferenc gyáva ahhoz, hogy az ország nyilvánossága előtt élő vitában vitassuk meg a hazánk sorsát”

– írta Magyar, aki a bejegyzése alapján azt is tudomásul veszi, hogy nem akarnak vele a korrupcióról, Magyarország elszegényedéséről, az egészségügy és az oktatás siralmas állapotáról és más valódi problémákról vitázni.

Hozzátette, hogy bármikor kész a Magyar nagy pártcastingolásából győztesen kikerülő, a héten az EP-választásra is nyilvántartásba vett TISZA Párt nevében leülni Deutsch Tamással és Dobrev Klárával a köztelevízió élő adásában megvitatni a fenti kérdéseket.

Magyar még múlt héten hívta vitára Orbánt és Gyurcsányt, akik helyett Deutsch Tamás és Dobrev Klára jelentkeztek vitára.

Ha elfogadja Deutsch és Dobrev ajánlatát, akkor nagyon éles és konfrontatív vitában kell majd megállnia a helyét. Bár egyiküket sem lehetetlen zavarba hozni, Deutsch és Dobrev mögött több évtizedes politikai rutin és kormányzati tapasztalat áll, pártjaik évek óta tudják, mit akarnak mondani Európáról, ez pedig a választóik számára is világos.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató