2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Megfenyegette egy baloldali aktivista a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

Levadászlak titeket! – félreérthetetlen mozdulattal üzent a kormánypárti képviselőknek Horgas Péter baloldali aktivista. Akár ki is tilthatják a Parlamentből.

Az Országgyűlés népjóléti bizottságának április 16-i ülésén a gyermekek védelme érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló ellenzéki javaslatról tárgyaltak. A testület MSZP-s elnöke, Varga Zoltán meghívta az Országos Közös Akarat részéről Horgas Pétert, a Civil Bázis elnökét, Szilágyi Kitty óvodapedagógust, a Dialógus egyik vezetőjét, valamint Kiss Gergő diákot, az Egységes Diákfront elnökségi tagját. A meghívottak hozzászólási jogot nem kaptak, a bizottság végül az ellenzéki javaslat tárgysorozatba vételét sem támogatta.

A napirendi pont tárgyalása után Horgas Péter távozott a teremből, de az ajtóból visszafordult, egyenként rámutatott a teremben tartózkodó kormánypárti képviselőkre, majd a mutatóujját vízszintesen végighúzta a torkán. 

Ez információnk szerint a jegyzőkönyvben is rögzítették.- írja a Magyar Nemzet.

Horgas Péter közismert baloldali politikai aktivista, aki rendszeresen diktatúraként hivatkozik hazánk jelenlegi politikai berendezkedésére, számos kormányellenes tüntetés szervezője, ellenzéki politikusok hangos és tevékeny támogatója.

 

(Magyar Nemzet)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató