2024. június 29. - Pál, Péter
EUR : 395.15
USD : 369.4
Időjárás ikon33°21°

Schmidt Mária: Egy szélhámos ámokfutása

Egy hol öngyilkossággal, hol nadrágszíjjal, hol késsel fenyegetőző, férfiatlan, teljesítmény nélküli, vitaképtelen, nőgyűlölő, bántalmazó, notóriusan hazudozó, egotripben utazó senkit talált meg az ellenzéki média és tálalja fel megoldásként az Orbán-gyűlölő ellenzéki közvéleménynek és az ellendrukker külföldi érdekcsoportoknak– olvasható Schmidt Mária a Látószög blogon megjelent írásában. A Terror Háza Múzeum főigazgatója szerint Magyar úgy hazudik, mint a vízfolyás.

Vajon kinek képzeli magát?

– teszi fel a kérdést Schmidt Mária a Látószög blogon megjelent írásában Magyar Péterrel kapcsolatban. A Terror Háza főigazgatója szerint az ellenzéki messiás 42 éves, életében még nem csinált semmi érdemlegeset, semmi említésre méltót. Teljesítménye nulla.

Kizárólag a családja, a felesége és a barátai révén jutott jól fizető állásokhoz. Olyanokhoz, ahol nem kellett megfeszülnie a munkától. Viszont óberkodhatott

–húzta alá.

Ez az ember bántalmazta a feleségét, titokban lehallgatta, majd a felvételt közzétette. Elárulta a barátait, és azt a közösséget, amely érdemtelenül, úri módon eltartotta őt és a családját. Havi közel 7 millió forintot vett fel minden hónapban, ami nemhogy nem zavarta, de jogosnak és megérdemeltnek tartotta

–jegyezte meg Schmidt.

A főigazgató szerint azért gondolta így, mert ő az élet napos oldalára született. Egy budai jogász családba, ahol az egyik rokona Mádl Ferenc testvére volt. Ez a törtető budai úrifiú erre hivatkozva formált jogot arra, hogy teljesítmény nélkül jusson pénzhez és hatalomhoz.

Egy hol öngyilkossággal, hol nadrágszíjjal, hol késsel fenyegetőző, férfiatlan, teljesítmény nélküli, vitaképtelen, nőgyűlölő, bántalmazó, notóriusan hazudozó, egotripben utazó senkit talált meg az ellenzéki média és tálalja fel megoldásként az Orbán-gyűlölő ellenzéki közvéleménynek és az ellendrukker külföldi érdekcsoportoknak

–írja Schmidt Mária.

A főigazgató írásában úgy vélekedett, a baloldali sajtó nem akarja észrevenni, hogy Magyar Péter, az újdonsült népvezér gyakran kerül idegállapotba. Már tömegfelkeléssel is fenyegetett. Jogász létére nem tudja, hogy a közrend és a társadalmi béke felforgatására irányuló felbujtás köztörvényes bűncselekmény, amivel szemben a hatóságoknak kötelességük fellépni.

Schmidt Mária írásában azt is felidézi, Magyar a nép egyszerű gyermekeként egy piros sportautóval ment EB-t nézni, majd hazatérve, a stuttgarti út porát az újdonsült európai parlamenti képviselő és pártvezér az éjszakában megmártózva akarta lemosni.

Ivott és eleresztette magát. Pont úgy viselkedett, mint szokott, mint ahogy arról lehallgatott és tönkretett volt felesége a hosszú interjújában beszámolt. Agresszív, kötekedő, a nőkre, illetve fiatal lányokra rányomuló, őket zaklató volt. Erőszakossága, kivagyisága tettlegességig fajult, ami miatt a szórakozóhely személyzetének ki kellett vezetnie, sőt a rendőrségnek is közbe kellett avatkoznia

–írja a főigazgató.

De a neheze még csak most kezdődik! Mert a politika, a pártépítés és vezetés kemény feladat. Fegyelmezettséget, sziszifuszi munkát, csapatépítésre való képességet, vagyis empátiát, türelmet, belátást igényel. Állandó egyeztetést, érdekbeszámítást, kiegyensúlyozást. Idegmunka. Magyar Péternek ezen képességek mindegyike hiányzik. Utasítani, ledorongolni, leiskolázni, lealázni, lehazugozni: ő ezekben utazik. Magyar Pétert magára hagyták az ápolói. Súlyos hiba volt. Támogatói feltétlen bizalmukkal ajándékozták meg. Borítékolva van, hogy csalódniuk kell –vélekedett Schmidt Mária.

 

(Pestisracok.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató