2024. július 01. - Annamária, Tihamér
EUR : 395.15
USD : 369.4
Időjárás ikon28°19°

Háború: összeugrott Gyurcsány és a Soros-blog

Erős bejegyzéssel kezdte ezt a forró napot a szemkilövető.

A DK elnöke nekiment a Soros-blognak, az alábbiakat írta:

A vérhányás és a sajtószabadság – avagy hogyan lett a 444.hu az ellenfelünk

- ezzel a címmel posztolt Gyurcsány.

Ha valaki a szólás szabadságával élve sérti más ember méltóságát, becsületét, ha igaztalan, súlyosan sértő dolgot állít, mindezt nagy nyilvánosság előtt teszi, az büntetendő cselekmény - teszi hozzá, majd hosszasan leírja, hogy mi a dolga a sajtónak, mit tehetnek meg és mit nem... majd jön a fenyegető hangnem:

A 444.hu harcra lépett ellenünk.

Joga van hozzá. Harcának célja, hogy politikai károkat okozzon nekünk, eszköze személyünk és tevékenységünk minősítése.
Az viszont a mi minősítésünk, hogy ezt a módszert és ezt az írást hazugnak, emberi becsületet sértőnek, megalázó szándékúnak, rosszindulatúnak, hatásvadásznak tartjuk. Az újságíró szerintünk becstelen firkász, a lapja pedig szennylapnak. Ez meg a mi véleményünk. Magára valamit adó ember szerintünk undorral elfordul egy ilyen laptól.

A lap politika ellenfelünk.

Bár a 444.hu kétségtelenül amellett kampányol, hogy én tűnjek el a közéletből, lehetőség szerint a DK-val együtt, mi nem gondoljuk ugyanezt fordítva. A vérhányást újságírásnak tekintő lapnak is helye van a magyar nyilvánosságban, hogy példája legyen az aljasságnak, az embertelenségnek, a magából kifordult, önmagától elájult, magamutogató mocsoknak.

Szerintünk része a sajtószabadságnak, hogy ilyen cikkeket lehessen írni. Az is, hogy ilyen írásnak helyet adó lap is legyen.

A mi szabadságunk része meg az, hogy ezt a valamit ne újságnak, hanem a romlottság és a rombolás fertőző gócának tekintsük - írta a bukott diktátor.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató