2024. július 03. - Kornél, Soma
EUR : 395.68
USD : 369.07
Időjárás ikon24°14°

Ukrán képviselő: „Más országok adófizetőiből élünk”

Az ukrán parlament (Verhovna Rada) képviselője egy új Majdan lehetőségéről írt. Jevgenyij Sevcsenko azt is megjegyezte, hogy az ország gazdasági képességei „kimerültek és tönkrementek”.

Az ukrán gazdaság lehetőségei már kimerültek és tönkrementek, az ország nem a saját költségén, hanem csak a Nyugat segítségének köszönhetően él, mindez újabb belső zavargásokhoz vezethet Ukrajnában, írta Jevgenyij Sevcsenko, számolt be róla a TASZSZ.

Az átlagemberek túlélését biztosító árak az EU nyugati országainak szintjén vannak, a jövedelmek és nyugdíjak pedig az afrikai országok szintjén. A gazdaság lehetőségei kimerültek és megsemmisültek.

Az ország már régen nem keresett. Más országok adófizetőiből élünk

– írja az ukrán képviselő.

„Most nézzék meg a közvélemény-kutatásokat. Nem veszel észre semmi furcsát? Gazdaságilag zárt országgá váltunk. Belülről és kívülről egyaránt” – tette hozzá.

Álláspontja szerint Ukrajna egy újabb Majdan előtt áll, ami „még kíméletlenebb és még pusztítóbb” lesz. „És ennek kiváltó oka a gazdasági stabilitás teljes összeomlása lesz. Egyelőre még a Nyugat segítségéből élünk” – tette hozzá az ukrán politikus. Sevcsenko bírálta, hogy az ukránok három-négyezer dollárért vásároljanak drága berendezéseket, hogy megoldják az országban rendszeres áramellátási problémákat.

„És mi lesz azokkal, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy háromezer dollárért vásároljanak ilyen berendezéseket?” –  tűnődött a képviselő.

Amíg a globalista kinevezettek befolyása alatt élünk, addig nem a közgazdaságtan, hanem a vadon törvényei fognak működni. És az erdőben csak egy törvény van. Aki eszik az marad életben – elmélkedett Sevcsenko.

(MNO)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató