2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Törvénysértő hazugság miatt marasztalták el Gyurcsány újbudai polgármesterjelöltjét

[fb_button]

A Mi Hazánk Mozgalom által benyújtott kifogás alapján a Budapest Főváros XI. Kerület Helyi Választási Bizottsága választás tisztaságának megsértése miatt elmarasztalta László Imrét, a balliberális összefogás polgármesterjelöltjét, mert plakátjain és egyéb kiadványain megtévesztő módon.

„Az ellenzék polgármesterjelöltje” kifejezést használja, holott csak a balliberális pártok jelöltje ő, míg az ellenzéki oldalon nemzeti összefogással kínál alternatívát a Mi Hazánk, a MIÉP és az FKgP, mely pártok közös polgármesterjelöltje Kubinyi Tamás.

Ráadásul a szavazólapon végül a Jobbik neve sem lesz ott László Imre mellett, a jelek szerint a jelöltállítás során még vállalhatatlannak érezték Gyurcsány Ferenc országgyűlési képviselőjét saját jelöltjüknek, bár azóta a plakátokra felkerült az egykor nemzeti párt logója is immár Gyurcsány csatlósaként.

Ideje volna, ha a Jobbik is eldöntené végre: fiú-e, vagy lány?

- teszi fel a kérdést a Mi Hazánk Mozgalom a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

Továbbá kiemelik: A balliberális pártoknak nemcsak a jövőre vonatkozó ígéreteik hamisak, de a jelenről szóló tájékoztatásuk is hazugság, hiszen az ellenzéknek nem csak egy jelöltje van Újbudán, a DK-s László Imre csak az egyik. Ahogy Gyurcsány Ferenc kiszivárgott balatonőszödi beszédében fogalmazott:

„Hazudtunk reggel, éjjel meg este.”

Forrás: Magyar Hírlap

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató