2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Angliában már melegpornóval mérgezik az iskolás gyerekeket

Az ASDA egyik otthoni tanulócsomagjába csempésztek bele linkeket, amik olyan tartalmakra mutatnak, ahol bácsik döngetik egymást. Az egészséges családot is sikerült úgy illusztrálniuk mint fehér anyuka – migráns apuka – kevert gyerekek.Kis kontextus a cikkben: az angolszász oktatási rendszer jóval kevésbé centralizált a kontinentálishoz képest, így míg a legtöbb uniós országban állam által meghatározott tanterv van, amit a kiadóknak be kell tartaniuk a tankönyvszerkesztés során, addig az angolszász országokban a tantervet főképp az iskolák határozzák meg. Angliában ettől függetlenül ugyanúgy megvannak a bevett tankönyvek, a koronavírus miatt bevezetett karantén alatt viszont a legtöbbnek nem sikerült időben átállnia az otthoni tanulásra, így a piaci rést kihasználták a hipermarketek is, akik lényegében teljes tanulói csomagokat dolgoztak ki és árulnak szülőknek.Ez a jelenség egyébként itthon is megfigyelhető, hogy az otthon/online tanulási szférát hazánkban is a magánvállalatok uralják.Az ASDA egyébként a szigetország kiskereskedelmének második legnagyobb piaci szereplője, otthoni tanulócsomagja pedig az egyik legnépszerűbb Angliában, így meglehetősen sok gyereket elérhetett el az az üzenetük, ami kevésbé konzervatív körökben is bicskanyitogató lehet. A vállalat júniusban szerződött le a Diversity Role Models nevű civil szervezettel, aminek a célja az olyan felvilágosítóórák tartása az Egyesült Királyság óvodáiban és általános iskoláiban, amik az LMBTQ-ideológiát és a sokszínűséget képviselik. A szervezetet a hatalmas hipermarketlánc az oktatási anyagainak átnézésével és átszerkesztésével bízta meg, aminek meg is lett az eredménye:
  • nem csak iszlámbarát, hanem kifejezetten keresztényellenes propaganda,
  • melegpornóra nyitó linkek – itt nem egy nyomtatott, hanem egy online csomagról beszélünk, tehát szó szerint egy kattintás,
  • kettős mérce a feketék-fehérek viszonyában előbbiek javára,
  • szoftpedofília – már amennyiben a „szerelem nem ismeri a korkülönbség fogalmát”, valamint egy pedofília dekriminalizálásáért kampányoló szervezet népszerűsítse annak számít.
Itt felhívnám arra a figyelmet, hogy az Egyesült Királyságban még mindig majdhogynem kétharmados konzervatív kormányzás van.
Néhány idézet a könyvből:
A szerelem nem ismer kort, a szív nem lát rasszokat,
ami egyébként a Paedophile Information Exchange mottója volt a megszűnése előtt. Egy visszaemlékezésben:
Már hatéves koromtól felfele más fiúkat csókolgattam a szomszédságból, smároltam velük és orálisan kényeztettem őket. Nagyon szerettem. Szerettem az orált. És meg is érintettem őket tudjátok, hol. Nagyon fiatalok voltunk, de hát ezt csináltuk
– írja egy magát LMBTQ-aktivistának hirdető publicista a 5. osztályos gyermekeknek készült tankönyvben.   [caption id="attachment_76694" align="alignnone" width="1080"] Az egyik támogatni javasolt szervezet linkjén ezt találják az általános iskolás diákok[/caption]   A szervezet vezetője egyébként aktív tagja a pedofil közösségnek, egy idézete szerint:
A beleegyezési korhatár egyébként is a nyugati kultúrában számít csak normalitásnak. Számos ismerősöm szeretkezett már 9 és 13 kor közötti gyerekekkel minden probléma nélkül.
  Akit bővebben érdekel az ügy, nézze meg a British Freedom Party erről szóló videóját.Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató