2024. április 27. - Zita
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Botrány: listázná az LMBTQ-ellenes csoportokat az ENSZ

Az ENSZ arra készül, hogy az LMBTQ-ideológiát ellenző “gyűlölködő csoportokról” készítsen egy feketelistát. - figyelmeztet az amerikai Center for Family & Human rights.

Ennek eredményeképpen meg is büntethetnék az olyan csoportokat és szervezeteket, amelyeknek hagyományos nézetei vannak a nemiséggel és a szexualitással kapcsolatban. A keresztény Center for Family & Human rights (Családi és emberi jogi központ) szerint az ENSZ jogi irodája olyan szervezetek neveit gyűjti össze, amelyek bármilyen módon ellenzik az LMBTQ céljait.



Az ENSZ nemi orientációval és nemi identitással foglalkozó "független" szakértője, Victor Madrigal-Borloz minden nemzeti államhoz benyújtott egy kérvényt, amelyben azt kéri, hogy adjanak ki információkat olyan szervezetekről, amelyek ellenzik a nemiséggel kapcsolatos liberális elveket.

Azokról a szervezetekről is kért információt az LMBTQ-propagandista, amelyek “csak” a két nemben hisznek, hagyományos módon.

“Nagyon sok állam átvette a nemiséggel kapcsolatos kulcsfontosságú változtatásokat a törvényeiben és szabályzataiban, amellyel megvédik a diszkriminációtól és az erőszaktól az LMBTQ tagjait. Azonban vannak olyan többoldalú regionális szervezetek, amelyek többek között el akarják törölni a nemi keretrendszert - azaz a genderideológiát - a nemzetközi emberi jogi, a nemzeti törvényi és szabályzati rendszerből, dokumentumokból.” - állítja Madrial-Borloz, aki a jelentését az ilyen szándékú szervezetekről akarja írni, hiszen véleménye szerint ezzel diszkriminációnak és erőszaknak adnak otthont a nemzetek.

Különösen fontosnak tartja a keresztény szervezeteket, gyülekezeteket listázni, mert ezek "szítják a gyűlöletet" a homoszexuális és transzcsoportok ellen.

- állítja.



A Center for Family & Human rights arra figyelmeztet, hogy a jelentést készítő szakértő korábban arra bátorította az országokat, hogy meghatározó módon lépjenek fel az olyan hívő csoportok és gyülekezetek ellen, amelyek nem hajlandók elfogadni az LMBTQ jogait, sőt gyűlöletet keltenek ellenük.

Ezzel újra veszélyezteti az ENSZ a szólás- és vallásszabadságot. A listázás pedig a legsötétebb náci és kommunista időket idézi.

Kíváncsian várjuk a liberális médiumok felháborodnak-e a hír hallatán, akik olyan érzékenyek a listázásokra.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató