2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Szorul a hurok: Egyre biztosabb, hogy Czeglédy az ördög ügyvédje

Az ügyészség szerint is fennáll a megalapozott gyanú a Borkai-videóval összefüggésben meggyanúsított, egy másik ügyben hatmilliárdos költségvetési csalással is vádolt Czeglédy Csaba és gyanúsított-társa ügyében, ezért a panaszukat elutasították – tájékoztatta portálunkat a Fővárosi Főügyészség.

Ismert, Gyurcsányék ügyvédjét és egy társát személyes adattal való visszaéléssel gyanúsította meg múlt hét csütörtökön a Borkai-videó kiszivárogtatása ügyében a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), ám mindketten panaszt jelentettek be a gyanúsítás ellen az ügyészségen.

A Pestisracok.hu megkereste az ügyben a Fővárosi Főügyészséget, akik péntek délután a következő tájékoztatást adták:

A nyomozó hatóság a megalapozott gyanú közlését megelőzően, a megalapozott gyanú tekintetében állásfoglalást kért a nyomozás felügyeletet ellátó Fővárosi Főügyészég illetékes osztályától, amely az állásfoglalást megadta, megállapította, hogy a megalapozott gyanú mindkét gyanúsított vonatkozásában fennáll. A gyanúsítottak a gyanúsítás ellen panasszal éltek, ezért az említettek miatt a panaszukat – a tisztességes eljárás követelményét szem előtt tartva – a Legfőbb Ügyészség bírálta el, a gyanúsítás elleni panaszokat elutasította.

 

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató