2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Az ELTE BTK eltávolította Instagramjáról az LMBTQ-propagandát

A CitizenGO által indított telefonos kampány hatására 2 óra alatt törölte a tudománytalan és valóságtagadó transzgender propagandát az ELTE BTK.

Mint arról a keddi nap folyamán mi is beszámoltunk, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem bölcsészkara hivatalos Instagram-profilján tett közzé egy olyan bejegyzést, melyben nyílt LMBRQ-propagandát folytat. Az összesen 9 kép rengeteg hajmeresztő és tudománytalan állítást tartalmazott, többek között olyan mondatokat, mint például, hogy „A nemi identitás az ember fejében dől el, nem a nadrágjában!”

A bejegyzés óriási felháborodást váltott ki a normalitáspárti és konzervatív körökben.

Többek között a CitizenGO is elindított egy petíciót, amely egy felhívást is tartalmazott. Ebben azt írták, hogy döbbenettel értesültek róla, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkara kritikátlanul beállt a tudománytalan és teljesen abszurd transzgender ideológia reklámozásába. Hozzátették, hogy az ELTE BTK emellett másokat is arra ösztönöz, hogy a valóságot figyelmen kívül hagyva támogassák összezavarodott emberek tévképzeteit.

„Úgy gondoljuk, hogy leginkább magát hozta kínos helyzetbe az ELTE BTK. A kar vezetése úgy tudná helyrehozni ezt a hibát, ha elhatárolódna a tartalomtól és azonnal törölné azt.”
– írták a petícióban.

Végül pedig arra szólította fel a CitizenGO a követőit, hogy hívják fel az ELTE bölcsészkarát, és kérjék meg őket a valóságtagadó, tudománytalan LMBTQ-kisokos törlésére, és az abban foglalt biológiai képtelenségektől való elhatárolódásra. A megfelelő telefonszámok mellett sablon email-szövegeket is, melyeket a megfelelő címekre lehetett elküldeni.

Az akció nagyon hamar sikerrel járt, ugyanis a kar a telefonos kampány elindítását követően két óra alatt törölte a vállalhatatlan tartalmakat.

Gratulálunk a CitizenGO-nak, és az akcióban részt vevőknek!

Forrás: Vasarnap.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató