2024. április 27. - Zita
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Hadházy élete egy hazugság: Sallai bebizonyította, hogy áruló és hazug ember a lódoktor

Sallai Róbert Benedek - aki korábban az LMP-ben volt párttársa Hadházynak - bebizonyította, hogy egy hazug, áruló ember Hadházy Ákos.

A Facebookon jelezte, hogy az ítélet megszületett a hírhedt bántalmazós ügyben.

Bár semmi jelentősége nincs a közélet jelenlegi állapotában, de a „jegyzőkönyv kedvéért“ jelezni kívánom, hogy a mai napon jogerős, másodfokú döntés született az elhíresült „Hadházy-Sallai ügyben“. Immár bíróság is kimondta jogerősen: nem követtem el garázdaságot, nem követtem el testi sértést, nem ütöttem meg. Nyilván: semmilyen látlelet nem állt rendelkezésére korábbi állításainak alátámasztására.

- írta Sallai majd kiegészítette azzal, hogy a bíróság elmarasztalta őt:

Mindezek ellenére, mert Hadházy Ákos „megalázó“ helyzetbe került, amikor a földre vetette magát ijedtében, így becsületsértés vádjában a bíróság elmarasztalt, és egy év próbára bocsátott, az első fokú bíróság döntését jelentősen enyhítve. A bíróság ítélete szerint megsértettem Hadházy Ákos emberi méltóságát - tette hozzá Sallai.

Végül elmondta, hogy a lódoktor egy szavahihetetlen ember valójában:

A bírósági ítélet indokolása során a tanács elnöke akaratlanul is jól jellemezte Hadházy Ákos közéleti munkásságára jellemző mentalitását, amelyet akár Hadházy Ákos mottójaként is tekinthetünk: „Büntetőeljárásban van kötelező igazmondás, a sajtóban tett nyilatkozatokra ezen kötelezettség nem vonatkozik.“ Ezért nem állapította meg a bíróság ítéletében, hogy Hadházy Ákos szavahihetetlen.
Pedig ebből az ügyből jól látszódik, hogy az. - zárta sorait az LMP korábbi politikusa.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató