2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Zelenszkij: Oroszországban már érezhető a vereség és a reménytelenség légköre

Volodimir Zelenszkij, Ukrajna elnöke szerint egyértelműen látszik, hogy Oroszország már belesüllyedt a vereség és a reménytelenség hangulatának légkörébe, ami minden lépésükből látszik.

Az Ukrajinszka Pravda idézte az ukrán elnök legutóbbi beszédét, amelyben többek között felhívta a figyelmet arra, hogyan kommunikálnak a megszállók, és amelyből szerinte egyértelműen látszik, hogy már érzik a vereséget:

„Oroszország már a vereség és a reménytelenség atmoszférájában létezik. Igen, vannak még embereik, akiket be tudnak lökni az offenzívába. Vannak fegyvereik, rakétáik és drónjaik, amiket Ukrajna ellen használnak”


„Még mindig megvan a lehetőségük, hogy terrorizálják a városainkat, az európaiakat és zsarolják a világot. Ki kell mondani azonban, hogy nincs esélyük és nem is lesz esélyük, ugyanis Ukrajna előrehalad”

Az elnök minden ukránnak megköszönte, hogy jókívánságukat fejezték ki a „Honvédek Napja” alkalmából és minden katonának is köszönetet mondott, akik ezen a napon harcoltak és kötelességüket teljesítették.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató