2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Első világháborús gránát szorult a buzi seggébe

Újabb történet öregbíti a francia meleg közösség hírnevét.

Toulonban ki kellett üríteni az egyik kórházat, mert egy férfi egy ánuszába ékelődött első világháborús tüzérségi lövedékkel jelent meg, mely egy szexuális játék során csúszott oda föl. Az orvosok végül a tűzszerészek biztosítása mellett távolították el a jobb sorsra érdemes lőszert.- írta meg a Gerilla - Franciaország oldala. 

Egy 88 éves férfi szombat este a touloni Sainte-Musse sürgősségi osztályára ment, mert egy első világháborús gránát akadt a végbélnyílásába. A kórházat részben ki kellett üríteni.

Példátlan "bombariadó" lépett életbe szombat este a touloni Sainte-Musse kórház sürgősségi osztályán. Egy 88 éves férfi egy szokatlan tárggyal mutatkozott be a végbélnyílásában - számolt be a Nice Morning: egy első világháborús löveggel. 

A kórház vezetősége kezdetben megszervezte a létesítmény részleges kiürítését és egyes osztályok bezárását, valamint előkészítette az új betegek más kórházakba történő átirányítását. Az épület előtt egy sátrat is felállítottak néhány beteg elhelyezésére. 

"Ezután el kellett látnunk atipikus betegünket, aki azonnal biztosított minket arról, hogy a gránátot demilitarizálták" - mondta a sürgősségi személyzet egyik tagja a Nice Matinnak. A kórház azonban biztosra akart menni, és kihívott egy aknamentesítő egységet, hogy felmérje a veszélyt. Az elemzés után a tűzszerészek kizárták a robbanás veszélyét. "Megnyugtattak minket, hogy ez egy első világháborús gyűjtőhüvely, amelyet a Poilusnak adtak" - mondta ugyanez a forrás a helyi napilapnak.

A 88 éves férfit ezért biztonságosan meg tudták műteni, és a körülbelül 20 centiméter hosszú és öt-hat centiméter átmérőjű löveget eltávolították a valagából. A beteg jó egészségnek örvend.


 

Krasznai Tamás - Vadhajtások.hu

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató