2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Kocsis Máté: Egyre aggasztóbb a helyzet Józsefvárosban

Egyre aggasztóbb a helyzet Józsefvárosban. Ma már szinte mindennaposak az atrocitások, az utcákat pedig elborítja a szemét, mióta Pikó Andrásék átvették a kerületet. A polgármester négy éve nem ezt ígérte – hívta fel rá a figyelmet közösségi oldalán Kocsis Máté, a kerület korábbi polgármestere.

A Fidesz frakcióvezetője, korábban a kerület polgármestere a Hír TV Célpont című műsorára reagált, melyből kiderül, hogy a polgári vezetés idején számos intézkedéssel sikerült megszilárdítani a közbiztonságot, egyre élhetőbbé vált a folyamatosan fejlődő VIII. kerület, ám a baloldal győzelme után ismét lecsúszott a városrész, melynek utcáit drogbandák lepték el, illetve mocsok és szemét éktelenkedik a közterületeken.

A Célpontnak nyilatkozott Vörös József, a józsefvárosi Fidesz frakcióvezetője, aki felidézte, hogy a VIII. kerületben már a Kádár-rendszer óta rossz volt a közbiztonság, és ezt sokáig nem tudta orvosolni a magyar politikai vezetés, ám az első Orbán-kormány idején bekövetkezett az első áttörés, amikor a Rákóczi teret sikerült normális módon rendezni.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató