2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Pedofilbotrány: elcsábította kiskorú diákját egy kabai testnevelő tanár

Egy kabai általános iskolában tanult egy lány, aki megtetszett az egyik tanárának. Az ügyészség szerint a férfi tavaly elcsábította a tinit, azonban a testnevelő tanár ezt tagadja.

Állítólag a fiatal, harmincas éveiben járó testnevelő tanár, többször is randira hívta a tinit, akit a közös találkáik során puszilgatott, simogatott – írja a Blikk.

Végül a gyermek szülei, mikor tudomást szereztek a viszonyról, feljelentést tettek. Az iskolából azonnal kirúgták a férfit, a rendőrség pedig nyomozni kezdett az ügyben. Azonban a pedagógus tagadja, hogy bármikor is molesztálta volna a diákját.

A pedofil férfi ügyében előkészítő ülést tartottak. A lány jelenleg 16 éves, így az ülés a tini életkora, illetve a bűncselekmény jellege miatt nem volt nyilvános.

A vád szerint a férfi mint a sértett iskolájában tanító tanár hatalmi helyzetével visszaélve szexuális cselekményt végzett a kiskorú sértettel. Miután a férfi nem ismerte el, hogy bűncselekményt követett el, így a bíróság tárgyalásra utalta az ügyet. Amennyiben a tanár bűnössége bebizonyosodik, többéves börtönbüntetést is kaphat.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató