2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Kulka János: Nem köszönnek rám, mint régen, rossz ez, változott a világ

A Nők Lapjának picsogott a balliberális színész.

A színész azt mondta, „Lang Györgyi búcsúztatása csodálatos volt”, és egyszer majd ő is ilyet szeretne magának.

Kulka János szerepel a Nők Lapja legújabb számának címlapján, a hét évvel ezelőtt stroke-on átesett színművész a lapnak adott interjújában elárulta:

Nem változott az állapotom. Elfáradtam. Beteg vagyok, állandó fáradtságot érzek, vannak szavak, melyeket nehezen mondok ki. A nem szűnő fájdalom is megvisel. A jobb kezem gyenge.

Kulkát elmondása szerint kevesen látogatják, volt kollégái, barátai szerinte megfelejtkeztek róla.

Elkoptak. Elfelejtettek. Ahogy én elfelejtettem a betegség miatt az angolt, a franciát, a verseket, a címeket, mindent. Ők engem. Azok, akiknek régen segítettem, akiket támogattam, ahol jótékonyságból fölléptem, mind elfelejtettek. Számukra nem vagyok. Szégyellem magam… Kováts Adél néha fölhív. Olyankor örülök. Csákányi Eszter, ő rendszeresen. Vele sokat beszélgetek. Tájékozott, okos, hisztis, szomorú, vicces, nagyon jó ember, igazi barát! A falakon kívül durva a világ. Aki az utcán kedves volt, most elfordul. Nem köszönnek rám, mint régen. Rossz ez. Változott a világ. Durvák az emberek. Talán félnek. Sok a baj. Háború. Infláció. Máskor beszólnak. Olyankor mosolygok, és megyek tovább. Szörnyű! És én ebben a világban még sokkal rosszabbul érzem magam.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató