2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Prostituáltak szexelnek Kamu Geri Blaha Lujza téri WC-jében

Az eddig csak vállalhatatlan, mocskos, a legtöbbször működésképtelen Blaha Lujza téri WC új funkciót tölt be: ide hordják a kuncsaftjaikat a prostituáltak. Vagyis a Karácsony Gergely által késve, a tervezettnél drágábban átadott WC bordélyházként működik. Fényes nappal is.

Egészen elképesztő jelenetsornak volt szemtanúja az Origo egyik olvasója. Vasárnap fényes nappal sétált el előtte egy lengén öltözött, ahogy fogalmaz, furcsa járású nő (egy prostituált) és egy férfi. A pár határozott léptekkel ment be a mára elhíresült Blaha Lujza téri WC-be.

Azért, hogy aztán ott a hölgy – aki mielőtt belépett volna, még egy nagy slukkot szívott a cigarettájából, aztán azt még égve a hüvelykujjához szorította, majd a mutatóujjaival elpöckölte, egyenesen a járda közepére – szexuálisan kielégítse alkalmi partnerét.

Miután a férfi úriember módjára előre engedte a hölgyet, belépett a WC-be, és megpróbálta az ajtót becsukni. Nem sikerült neki a finomkodás, ezért a jól megtermett férfi – közel kétméteres, nagydarab, kopasz – bevetette a testi erejét. Cibálta, feszegette, de nem járt sikerrel. (Az ajtó ma kora délután, vagyis fél nappal a történtek után is ugyanúgy van, az ajtó félig nyitva áll, a bejárat felett egy drót, amelyben minden bizonnyal áram fut. Ez azonban szemmel láthatóan egyetlen helyi vezetőt sem zavar).

– Nem akarok álszent lenni, hiszen pontosan tudjuk, hogy prostituáltak vannak, a szolgáltatásaikat igénybe szokták venni, no, de a belváros közepén, vasárnap délután fényes nappal, egy WC-ben, ahová gyerekek is járnak? – teszi fel a kérdését a hírpotál olvasója. A környéken dolgozók, élők tudnak a problémáról. Amikor ott jártunk, többen is beszéltek erről. Harag, düh és tehetetlenség van a hangjukban. 

– Mi is hallottunk erről, de ez csak egy a sok probléma közül. A kiabálás, ordibálás szinte rendszeres a környéken  – mondja az egyik közeli bolt eladója. A WC-ben egyébként áldatlan állapotok uralkodnak. Eldugult WC, amiben egy zacskó úszik, telefirkált fal, betört, és ezáltal életveszélyes tükör.

Persze tudjuk, hogy Pikó András polgármester kerületében bármi megtörténhet.

NÉHÁNY ÉV ALATT SIKERÜLT A KORÁBBAN KOCSIS MÁTÉ, MAJD SÁRA BOTOND VEZETTE VIRÁGZÓ KERÜLETET LEZÜLLESZTENI. BIZONYOS UTCÁKBA ESTE TÖBBEN MÁR BE SEM MERNEK MENNI.

A közbiztonság rövid idő alatt rengeteget romlott. Maga Pikó András ismerte el nemrég, hogy a hajléktalanok az ország minden tájáról érkeznek a Józsefvárosba, ahol a legtöbb ellátó működik.

A szervezet betelepülést segítő szervezetek többségét pedig éppen a polgármester támogatja, ezáltal saját maga csábítja a kerületbe a hajléktalanokat. Akiknek az egyik főhadiszállása pont a Blaha Lujza tér.

Ahol szinte LEHETETLEN ÚGY ÁTSÉTÁLNI, HOGY AZ EMBERT NE SZÓLÍTANÁ MEG EGY KÉREGETŐ, FÉLMEZTELEN, RÉSZEG VAGY BEDROGOZOTT HAJLÉKTALAN, és nem telik el nap úgy, hogy a téren élők (köztük nők és férfiak) ne üvöltöznének egymással (ahogy azt a közelben dolgozó eladó is megerősítette) vagy verekednének össze. Ezekbe a vitákba pedig nemigen ajánlatos beleszólni.

Egy 75 éves hajléktalan korábban majdnem meggyilkolta a Blaha Lujza téren egy ismerősét. Előkapta a kését és nyakon szúrta.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató