2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Bokorba rángattak és megerőszakoltak egy 46 éves nőt Pomázon

Augusztus 27-én bokorba rángattak és megerőszakoltak egy 46 éves nőt Pomázon.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntette miatt indított büntetőeljárást a 28 éves B. Richárddal szemben – írja a 24.hu.

,,Nem akarom, hagyj békén, nem akarom!"

– hallották páran egy nő segélykiáltásait augusztus 27-én este Pomázon. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy kutyát sétáltató pár azonnal elindult a hangok irányába, és egy erdős-bokros részen észre is vette a földön fekvő, hiányos öltözetű nőt, és a rajta lévő félmeztelen férfit. 



Mielőtt a támadó elmenekülhetett volna, egyikük lefotózta, párja pedig azonnal hívta a rendőröket. Poór István törzszászlós két kollégájával, és aznapi társával, Dakota nevű kutyájával azonnal a helyszínre sietett.

,,Dakota gazdájával eredt a menekülő után. Szinte házról házra jártak, a telefonos képet mutogatva rótták a kilométereket. A Határ útnál aztán, egy padnál feltűnt a mintás nadrágos férfi, a rendőr felszólításait azonban nem követte. Mikor elindult felé, Dakota közbelépett, pillanatokkal később pedig B. Richárd már a földön hasalt megbilincselve" – közölte a rendőrség.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató