2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Putyin interjúját egymilliárdan nézték meg idáig - közölte a Russia Today főszerkesztője

Vlagyimir Putyin elnök Tucker Carlson amerikai újságíróval készített interjúja mintegy egymilliárd megtekintést ért el - mondta Margarita Szimonyan, a Rosszija Szegodnya médiacsoport és az RT tévécsatorna főszerkesztője a Rosszija 1 tévécsatorna "Este Vlagyimir Szolovjovval" című műsorának adásában.

"Megkértem a kollégáimat, hogy számoljanak. Ez bonyolult és nehéz, mert az összes nyelvet, az összes forrást, ahol megjelent, az összes véleményt az összes forrásban figyelembe kell venni. Biztosíthatom önöket, hogy a szám körülbelül egymilliárd. Az újságírás történetében még soha nem volt ilyen interjú, ez tény"

- mondta.

Így csak az X közösségi hálózaton és csak angol nyelven az interjú 180 millió megtekintést ért el, ha nem vesszük figyelembe Carlson weboldalát és más, különböző nyelvű forrásokat - hangsúlyozta Szimonyan.

A médiamenedzser szerint ez lett a legjelentősebb és legsikeresebb interjú. Maguk az amerikaiak is történelmi jelentőségűnek nevezik kommentárjaikban - mutatott rá a főszerkesztő.

Február 9-én este Tucker Carlson kétórás interjút tett közzé honlapján és különböző platformokon az orosz vezetővel. Kevesebb mint 24 óra alatt 150 millió megtekintést ért el az X közösségi hálózaton, és több mint nyolcmilliót a YouTube-on. Az interjút a Kreml honlapja is közzétette.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató