2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Késes antifa támadás történt Németországban

Csütörtök este súlyos támadás történt Berlinben. A Dritte Weg egyik fiatal aktivistáját támadta meg otthona előtt három antifa, akik kést is használtak az akció során. A német hazafit súlyos sérülésekkel szállították kórházba – írja az Ultras Not Reds Telegram-csatorna.

A berlini Tagesspiegel azt írja, hogy a rendőrséget és a mentőszolgálatot csütörtök este a Prenzlauer Berg-i Wichertstraße-n történt incidenshez hívták ki, ahol a lap szerint többen összeverekedtek és késelés is történt. A bűncselekménynek nyilvánvalóan politikai háttere volt – írja a német oldal. A lap megerősíti, hogy szélsőbaloldaliak a Dritte Weg aktivistáját támadták meg. Mint írják, ez a támadás új dimenzióba helyezi a Pankowban és Prenzlauer Bergben előforduló politikai hátterű összecsapásokat.

A támadók közül ketten szintén megsérültek, őket a rendőrség őrizetbe vette, míg harmadik társuknak sikerült elmenekülnie.

Az elmúlt években megnövekedett antifa támadásokból kiderül, mennyire is veszélyesek, elmebetegek, gátlástalanok és persze tolják ők is az LMBTQP szekerét... A civileket ért támadásokban persze a gyengék és védtelenek vannak célkeresztben (ezzel is bizonyítva az antifák gyávaságát), volt rá példa, hogy nőt és gyermeket vertek meg!

(Szentkoronaradio.com)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató