2024. július 01. - Annamária, Tihamér
EUR : 395.15
USD : 369.4
Időjárás ikon28°19°

Sajtóértesülés: nem kizárt, hogy Marco Rossi a visszavonulását fontolgatja

„Nemcsak csalódott volt, mint mindannyian, de meggyötörtnek is látszott” – írta a magyar válogatott szövetségi kapitányáról egy szakértő.

A Svájc elleni fiaskó mellett még történhetett valami, ami jelentős feszültséget okozott a magyar válogatottban – írja a Nemzeti Sport.

Bodnár Zalán helyzetértékelése szerint nagyon csalódott volt Marco Rossi. „Jó ideig elhessegettem magamtól ezeket a gondolatokat azzal, hogy biztosan csak én látok bele az egészbe olyan részleteket, amelyek nincsenek is. Ugyanakkor Marco Rossi csütörtöki búcsú-sajtótájékoztatója csak megerősítette a megérzéseimet. Soha ilyen komor, fagyott hangulatú médiabeszélgetést nem tartott az edző az elmúlt hat évben. A skót meccs után még azt mondta, most eggyel több pontot gyűjtöttünk, mint az előző Eb-n, ezúttal nem próbált ebbe kapaszkodni, pedig tényleg csak a gólkülönbségen múlt a továbbjutás.

Nemcsak csalódott volt, mint mindannyian, de meggyötörtnek is látszott”

– írta Bodnár Zalán.

A lap úgy tudja, hogy Marco Rossi úgy búcsúzott el a csapattól, egyáltalán nem biztos, hogy szeptemberben közösen folytatják.

„Nos, úgy vélem, ez lenne a 2024-es Európa-bajnokság legrosszabb következménye. S tényleg fájóbb lenne annál is, mint ha pont nélkül maradtunk volna az Eb-n. Szilárd meggyőződésem, hogy nincs alkalmasabb edző, akivel a magyar válogatott nekivághatna a vb-selejtezőnek” – írta Bodnár Zalán.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató